praktisch

Een afspraak maken?

Je kan een afspraak maken via telefoon op 0496 24 93 38 of elke@helderadviesencoaching.be

Ik ben beschikbaar op woensdag (9u-21u) en op vrijdag (9u-15u).

Verloop

In een (gratis) telefonisch kennismakingsgesprek bespreken we je hulpvraag en schets ik de werking, waarna je vrij kan beslissen om al dan niet van start te gaan.

  • Coaching en therapie

In een intakesessie gaan we nog wat dieper in op jouw persoonlijk verhaal, waar je tegenaan loopt en maken we de hulpvraag zo helder mogelijk. Dit opdat jij zelf eigenaarschap kan nemen voor wat je wil bereiken en aanpakken.
Het verdere verloop, het aantal sessies en de frequentie bepalen we in samenspraak.

  • Loopbaanbegeleiding

Je kan beroep doen op de loopbaancheques van VDAB: een eerste cheque bedraagt 4 uur en een tweede cheque 3 uur. Het verloopt net zoals bij een coaching gesprek met een intake, waarna we verdiepen. De frequentie en hoe we de sessies organiseren (bv. sessies van 1, 1.5 of 2 uur), dat beslissen we samen.

Locatie

We ontmoeten elkaar in de praktijklocatie te Gentbrugge (Tijl Uilenspiegelstraat 18).

Voel je je comfortabeler of is het gemakkelijker te organiseren om elkaar online te ontmoeten, dan kan dat ook via FaceTime, whats app video of Zoom.

Ben je graag in de natuur, dan trek ik er graag met jou op uit in de Gentbrugse Meersen voor een wandelcoaching. Gevoed door de rust van de natuur en met het voordeel dat langs elkaar lopen een open, eerlijke dialoog stimuleert, kom je tot inzichten.

Prijzen

Voor een coachingsessie van 1 uur betaal je €65. 

Je kan cash of via Payconic betalen.

Voor de loopbaanbegeleiding betaal je, met de VDAB loopbaancheques, slechts €40 per loopbaancheque (max 2, eerste cheque 4 uur, tweede cheque 3 uur). VDAB stelt enkele voorwaarden om gebruik te kunnen maken van deze cheques: 7 jaar werkervaring, 1x gebruik van de cheques per 6 jaar, je bent aan het werk als loontrekkende of zelfstandige en je woont in Vlaanderen of Brussel. Voor de volledige informatie en voorwaarden kan je terecht op https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding.

Annuleren

Het is altijd mogelijk dat je verhinderd bent. Om welke reden ook, ik heb er alle begrip voor. Toch wil ik vragen min. 24 uur op voorhand te verwittigen als je niet komt. Indien je annuleert minder dan 24 uur op voorhand, reken ik de helft van de consultatie aan. Wanneer de afspraak wegvalt zonder verwittiging, zal de volledige kostprijs aangerekend worden.

je hebt een vraag

    Tijl Uilenspiegelstraat 18 9050 Gentbrugge

    Bel of stuur bericht:
    +32 496 24 93 38

    Mail: elke@helderadviesencoaching.be