praktisch

Een afspraak maken?

Je kan telefonisch een afspraak maken op +32 (0)496 24 93 38 of e-mail op elke@helderadviesencoaching.be.

De coachings gaan steeds door op woensdag (9u-18u) of op vrijdag (9u-15u).

Verloop

  • Coaching en therapie

In een intakesessie gaan we in op jouw persoonlijk verhaal en spreken we over waar je tegenaan loopt. We maken jouw hulpvraag zo helder mogelijk. Dit opdat jij zelf eigenaarschap kan nemen voor wat je wil bereiken en aanpakken.
Het verdere verloop, het aantal sessies en de frequentie bepalen we in samenspraak.

  • Loopbaanbegeleiding

In het kader van loopbaanbegeleiding kan je ook beroep doen op de loopbaancheques van VDAB: een eerste cheque bedraagt 4 uur en een tweede cheque 3 uur. Het verloopt net zoals bij een coaching gesprek met een intake, waarna we verdiepen. De frequentie en hoe we de sessies organiseren (bv. sessies van 1, 1.5 of 2 uur), dat beslissen we samen.

Locatie

We ontmoeten elkaar in de praktijklocatie te Gentbrugge (Tijl Uilenspiegelstraat 18).

Voel je je comfortabeler of is het gemakkelijker te organiseren om elkaar online te ontmoeten, dan kan dat sporadisch ook.

Prijzen

Voor een coachingsessie van 1 uur betaal je vanaf 1/2/’24 €70. 

Je kan cash of via Payconic betalen.

Voor de loopbaanbegeleiding betaal je, met de VDAB loopbaancheques, slechts €45 per loopbaancheque. VDAB stelt enkele voorwaarden om gebruik te kunnen maken van deze cheques. Voor de volledige informatie en voorwaarden kan je terecht op Volg loopbaanbegeleiding met loopbaancheques | VDAB

Annuleren

Het is altijd mogelijk dat je verhinderd bent. Om welke reden ook, ik heb er alle begrip voor. Toch wil ik vragen min. 48 uur op voorhand te verwittigen als je niet komt. Er geldt al een geruime tijd een wachtlijst voor de coaching. Denk eraan dat anderen geholpen zijn door tijdig te annuleren indien nodig. 

Indien je minder dan 48 u op voorhand annuleert, dan reken ik de helft van de sessie aan. Wanneer de afspraak wegvalt op minder dan 24u voor de afspraak of zelfs zonder verwittiging, dan ben ik genoodzaakt om de volledige sessie aan te rekenen. Dank voor je begrip. 

je hebt een vraag

    Tijl Uilenspiegelstraat 18 9050 Gentbrugge

    Bel of stuur bericht:
    +32 496 24 93 38

    Mail: elke@helderadviesencoaching.be